Biserica nu se dezminte! Ca să vezi filmul cu episcopul de Huşi necenzurat trebuie să plăteşti 5 euro prin SMS

Săptămâna trecută, mii de români au mijit ochii la clipul scandalos cu episcopul de Huşi, reuşind cu greu să înţeleagă ceva din imaginile difuzate în presă. Asta pentru că, în stilul ei caracteristic, Biserica a dat publicităţii doar versiunea blurată, iar originalul poate fi accesat contra unei taxe.

„Recunoaştem că Preasfinţia sa, episcopul Huşilor, a încălcat în oarecare măsură regulamentul intern al Bisericii, făcând sex cu studenţii de la seminar în sfânta zi de duminică, când Domnul a stabilit că e zi de odihnă”, a declarat Preafericitul Daniel. „Asta nu înseamnă că trebuie să renunţăm deodată la toate principiile noastre. Prin urmare, cine vrea să-l vadă pe dl episcop păcătuind trebuie să contribuie la ridicarea Catedralei Neamului. 5 euro prin SMS, o donaţie modestă pentru minute întregi de distracţie.”

Ca bonus, credincioşii vor primi proaspăt lansatul DVD „Nebunie În Chilie 3: Te Sparg La Huşi”, care cuprinde toate clipurile episcopului Corneliu, comentate de vocea suavă a lui Cristian Pomohaci, a precizat purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Moldovei, Efrem Mănescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
18 iulie 2017 13:07

Alte articole

Vezi mai mult