Deşi n-a fost niciodată canonizat de Biserică, Arsenie Boca intră în calendarul ortodox pe cele mai întortocheate căi! În urmă cu câteva zile, Patriarhul Daniel l-a ridicat la rangul de sfânt pe tânărul de 24 de ani din Arad care deţine drepturile asupra imaginii lui Arsenie Boca în România.

detinatoruldrepturilorboca.jpg
În cadrul unei slujbe deosebit de cost-eficiente care a avut loc într-un mall din Capitală, Preafericitul a sfinţit primele icoane cu afaceristul Daniel Gheorghe, "instructorul de aikido care s-a remarcat ca făcător de minuni, reuşind să găsească o marcă neînregistrată de Biserică, s-o lovească precum Moise cu toiagul şi să o transforme în profit."

La ceremonie au asistat reprezentanţi ai Oficiului European de Proprietate Intelectuală şi ai Organizaţiei Mondiale a Comerţului, iar grupuri de muncitori de la Uzinele de Tămâie "15 August" au oferit flori şi lumânări.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Sunday, 08.07.2018 02:47 Monden

National Cinematografic