Biserica Ortodoxă a început să vândă icoane cu chipul afaceristului care a înregistrat marca Arsenie Boca

Deşi n-a fost niciodată canonizat de Biserică, Arsenie Boca intră în calendarul ortodox pe cele mai întortocheate căi! În urmă cu câteva zile, Patriarhul Daniel l-a ridicat la rangul de sfânt pe tânărul de 24 de ani din Arad care deţine drepturile asupra imaginii lui Arsenie Boca în România.

În cadrul unei slujbe deosebit de cost-eficiente care a avut loc într-un mall din Capitală, Preafericitul a sfinţit primele icoane cu afaceristul Daniel Gheorghe, „instructorul de aikido care s-a remarcat ca făcător de minuni, reuşind să găsească o marcă neînregistrată de Biserică, s-o lovească precum Moise cu toiagul şi să o transforme în profit.”

La ceremonie au asistat reprezentanţi ai Oficiului European de Proprietate Intelectuală şi ai Organizaţiei Mondiale a Comerţului, iar grupuri de muncitori de la Uzinele de Tămâie „15 August” au oferit flori şi lumânări.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
8 iulie 2018 00:07

Alte articole

Vezi mai mult