Biserica Satanistă condamnă oficial comportamentul revoltător al Oanei Zăvoranu

Printr-un comunicat remis presei în această dimineaţă, cultul satanist din România a anunţat oficial că este complet revoltat de acţiunile şi declaraţiile Oanei Zăvoranu, care sunt absolut inacceptabile. „Ce model le oferim copiilor noştri în viaţă când persoane ca Oana Zăvoranu sunt mediatizate pe toate canalele?” se arată în comunicatul sataniştilor români, care condamnă drept dezgustătoare atacurile vedetei la adresa noii soţii a lui Pepe.

„Comportamentul Oana Zăvoranu nu e deloc în acord cu învăţăturile Anticristului, care, în comparaţie cu ea, a predicat un mesaj de pace şi înţelegere între oameni”, continuă comunicatul Bisericii Sataniste. „De exemplu, Anticristul nu ar fi spus niciodată despre cineva că face pipi în pat şi nici nu şi-ar fi tratat în halul ăsta mama”.

Sataniştii mai spun că vor da în judecată pe oricine asociază numele sau imaginea Diavolului cu Oana Zăvoranu. „Vrem ca toată lumea să înţeleagă că Diavolul nu are niciun fel de legătură cu această persoană, dimpotrivă, chiar se delimitează de acţiunile şi cuvintele ei, pe care le consideră jenante, revoltătoare şi incompatibile cu demnitatea umană.”

Scris de TNR
8 mai 2012 13:05

Alte articole

Vezi mai mult