Ortodoxia face front comun împotriva dictatorului turc Erdoğan! La puţin timp după ce acesta a anunţat transformarea bisericii Sfânta Sofia din muzeu în moschee, România s-a arătat dispusă să doneze grandiosul circ al foamei de la Piaţa Delfinului, pentru a fi transformat în Sfânta Sofia.

circulfoameisfantasofia.jpg
"E o veste excelentă pentru Patriarhia Constantinopolului şi pentru întreaga creştinătate. Rusia ne-a promis o cruce mare de aur, iar bulgarii şi sârbii au adus deja o roabă de cărămidă falsă şi ne vor ajuta să dăm jos toate firmele alea luminoase cu haine SH şi cârnaţi de Sibiu", a declarat împăratul bizantin Tzatziki al XVIII-lea, care a sosit deja la Bucureşti pentru a coordona lucrările.

"Sincer, l-am fi preferat pe cel de la Unirii pentru că e situat mai central, dar nici ăsta nu e rău. Măcar e pe malul râului Colentina, cunoscut şi ca Bosforul Bucureştiului", a precizat Patriarhul Barbolemeu I al Constantinopolului.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 22.07.2020 11:46 Monden

National Cinematografic