Bizanţul renaşte! Circul Foamei de la Piaţa Delfinului va fi transformat în Sfânta Sofia

Ortodoxia face front comun împotriva dictatorului turc Erdoğan! La puţin timp după ce acesta a anunţat transformarea bisericii Sfânta Sofia din muzeu în moschee, România s-a arătat dispusă să doneze grandiosul circ al foamei de la Piaţa Delfinului, pentru a fi transformat în Sfânta Sofia.

„E o veste excelentă pentru Patriarhia Constantinopolului şi pentru întreaga creştinătate. Rusia ne-a promis o cruce mare de aur, iar bulgarii şi sârbii au adus deja o roabă de cărămidă falsă şi ne vor ajuta să dăm jos toate firmele alea luminoase cu haine SH şi cârnaţi de Sibiu”, a declarat împăratul bizantin Tzatziki al XVIII-lea, care a sosit deja la Bucureşti pentru a coordona lucrările.

„Sincer, l-am fi preferat pe cel de la Unirii pentru că e situat mai central, dar nici ăsta nu e rău. Măcar e pe malul râului Colentina, cunoscut şi ca Bosforul Bucureştiului”, a precizat Patriarhul Barbolemeu I al Constantinopolului.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
22 iulie 2020 09:07

Alte articole

Vezi mai mult