Decizie fără precedent luată de producătorul german, care a dovedit că s-a adaptat foarte bine necesităților specifice ale pieței locale. Astfel, la prima cheie, toate mașinile livrate către România vor avea avea muzica dată la volum maxim si geamurile coborâte.

bmw_rechemat_service_depasire_linie_continua.jpg

“Timp de un an am urmărit comportamentul clienților noștri în trafic, după ce au plecat cu mașinile de la dealer. Dacă în țări ca Germania, Austria sau Elveția lumea preferă o muzică simfonică, în surdină, am constatat că românii dau invariabil volumul la maxim, indiferent de muzică”, a menționat Klaus Berger, șeful reprezentanței BMW.
 
Inițiativa s-a bucurat de un succes imens în rândul clienților fideli BMW. “Frățiuere, este altceva. Acu’ nu mă mai chinui să tot apăs ca disperatu’ butonu’ ăla până încep boxele să duduie, totul e instant. Ar fi extraordinar dacă s-ar putea da muzica la maxim chiar înainte de a porni mașina”, a declarat Emil Valjean, client premium.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Laurentiu | Saturday, 03.01.2015 14:59 Monden

National Cinematografic