BMW recheamă în service mii de maşini pentru verificări la sistemul de depăşire pe linia continuă

Peste 720.000 de automobile marca BMW au fost rechemate în service, vizat fiind sistemul de depăşire pe linia continuă, de care tot mai mulţi şoferi s-au plâns în ultimul timp la service.

Bănuielile şoferilor au fost confirmate după organizarea unor „liniuţe” supravegheate de experţi RAR. În urma sesizărilor, reprezentanţii BMW au decis să recheme maşinile în service, pentru a nu pune în pericol imaginea proprietarilor.

„Îi dădeam blană şi parcă nu mai vroia să depăşească pe linia continuă cum o făcea altădată. Au fost clipe de groază, m-am simţit penibil. La un moment dat n-am mai putut să depăşesc un TIR într-o curbă pe Valea Oltului, pe linie continuă. M-am simţit ultimul om”, susţine Robert Acrişor, posesor BMW rechemat la service.

Reprezentanţii producătorului susţin că dacă există defecţiuni acestea vor fi remediate de urgenţă, fără a implica financiar proprietarii maşinilor.

„Am investit fonduri uriaşe în sistemul de depăşire pe linia continuă, este un sistem esenţial pentru marca noastră, un atu remarcabil în competiţia cu alte mărci”, se arată în comunicatul oficial BMW.

Oferta specială de 1 Decembrie: bere TNR cu 20% reducere pentru toți românii. Și nu i-am uitat nici pe frații unguri. Pentru ei avem bere TNR cu 20% mai scumpă.

Scris de Ionut
22 februarie 2013 07:02

Alte articole

Vezi mai mult