E toamnă, s-a umplut Bucureștiul de prospături. S-a adus carne proaspătă nu doar pentru libidinoștii din agenții de publicitate sau prădătorii sexuali din facultățile umaniste, ci și pentru domnii din biserică, ce au acum ocazia să vadă studenți noi la teologie, care încă nu și-au ascuns fundulețele obraznice sub sutană.

tanar_speriat_de_popi.jpg

„Treceam pe lângă catedrală, să-mi fac un selfie să-i arăt mamei cum mai e pe-aici, cum se vede de-aproape și am auzit fluierături de pe schele. Erau câțiva golani care strigau «ce faci scumpuțu, vrei să-ți arăt o lumânare de-aia groasă de botez?», «hai fiule, nu vrei să-mi vizitezi chilia, am dat cu tămâie recent» și multe alte măscări. Păi așa e la oraș, urlă după tine pe stradă, cât de necivilizați”, a povestit Neculaie Nichifor, un boboc de la Teologie. 

Alți studenți s-au plâns că au fost hărțuiți pe stradă și când treceau pe lângă Dealul Mitropoliei, unde mai multe fețe bărboase s-au cățărat pe garduri pentru a admira „prospăturile”. „Mă frumosule, hai nu vrei la un pelerinaj în Țara Sfântă, pupăm niște moaște, facem o spovedanie, împărtășim ceva?”, sunt câteva din mesajele strigate de bătrânii perverși.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 03.10.2019 17:05 Monden

National Cinematografic