Boboci de la Teologie, fluieraţi de nişte golani în sutană la şantierul Catedralei

E toamnă, s-a umplut Bucureștiul de prospături. S-a adus carne proaspătă nu doar pentru libidinoștii din agenții de publicitate sau prădătorii sexuali din facultățile umaniste, ci și pentru domnii din biserică, ce au acum ocazia să vadă studenți noi la teologie, care încă nu și-au ascuns fundulețele obraznice sub sutană.

„Treceam pe lângă catedrală, să-mi fac un selfie să-i arăt mamei cum mai e pe-aici, cum se vede de-aproape și am auzit fluierături de pe schele. Erau câțiva golani care strigau «ce faci scumpuțu, vrei să-ți arăt o lumânare de-aia groasă de botez?», «hai fiule, nu vrei să-mi vizitezi chilia, am dat cu tămâie recent» și multe alte măscări. Păi așa e la oraș, urlă după tine pe stradă, cât de necivilizați”, a povestit Neculaie Nichifor, un boboc de la Teologie.

Alți studenți s-au plâns că au fost hărțuiți pe stradă și când treceau pe lângă Dealul Mitropoliei, unde mai multe fețe bărboase s-au cățărat pe garduri pentru a admira „prospăturile”. „Mă frumosule, hai nu vrei la un pelerinaj în Țara Sfântă, pupăm niște moaște, facem o spovedanie, împărtășim ceva?”, sunt câteva din mesajele strigate de bătrânii perverși.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
3 octombrie 2019 15:10

Alte articole

Vezi mai mult