Bodyguard BGS, bătut grav de porcul pe care l-a hrănit tot anul cu steroizi

Un angajat BGS a fost snopit în bătaie de propriul pe porc, pe care îl hrănise cu steroizii pe care îi lua şi el când se ducea la sală. Bodyguardul, internat cu mai multe coaste rupte şi traumatism cerebral, a fost pus la pământ de hiper-porcul musculos. Vecinii bodyguardului spun că porcul e 100% carne macră şi e şi primul porc cu biceps. Nu doar că nu are slănină pe spate, dar are şi pătrăţele pe burtă.

“Am intrat peste el să-l tai, dar când să intru mi-a dat cu spray paralizant. În momentul ăla a început încăierarea. Am dat şi eu, a dat şi el. La un moment dat a luat băţul telescopic şi mi-a rupt piciorul, şi de acolo s-a rupt filmul”, spune Robert Acrişor, bodyguardul bătut de propriul porc.

Vecinii susţin că acesta era agresiv, stătea mai mult pe la păcănele şi se îmbrăca în trening, dar nici stăpânul nu era mai breaz, iar bătăile dintre cei doi erau frecvente. Proprietarul porcului îşi chema gaşca de la BGS ca să se bată cu porcul, dar şi porcul venea cu mistreţii lui, şi întreg cartierul era deranjat de scandaluri.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
9 decembrie 2014 19:12
Citește mai mult despre: BGS porc steroizi

Alte articole

Vezi mai mult