Bomba sexy a explodat. Tone de celulită răspândite pe străzi

Şoc şi groază în centrul Capitalei, după ce bomba sexy a lui Cristi Tănase a explodat în această dimineaţă. Tănase şi bomba sexy (cunoscută şi sub numele de Iulia Tăbăcaru) tocmai părăseau un restaurant din Dorobanţi în momentul producerii exploziei, semn că meniul servit de bomba sexy e principalul vinovat pentru incident. Suflul exploziei a răspândit celulita Iuliei pe o rază de 2 km, mai multe familii ajungând în stradă după ce geamurile locuinţelor lor au fost sparte.

La faţa locului au sosit mai multe echipe de intervenţie, care caută acum supravieţuitori sub celulita rezultată în urma exploziei. Şeful echipei de intervenţie, Gelu Blaster, ne-a declarat că tragedia putea avea consecinţe mult mai dramatice: „Bine că e perioadă de cod galben şi nu a fost mai cald azi. Nu vreau să fiu răutăcios cu Iulia, dar dacă se topea toată celulita ei se inunda complet Bucureştiul. În loc de Micul Paris, acum am fi vorbit de Mica Veneţie.”

Celulita bombei sexy este acum încărcată în maşinile Rebu şi transportată spre gară, unde trei garnituri de tren aşteaptă să o preia şi să o scoată în afara Bucureştiului.

Conform unei informaţii de ultimă oră, Cristi Tănase a fost scos de echipele de intervenţie de sub un maldăr de celulită după 2 ore de la producerea exploziei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
9 martie 2010 09:58
Citește mai mult despre: bomba sexy celulita explozie tanase

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult