Bomba sexy, la momentul adevărului: Sunt urâtă!

Bomba sexy s-a declarat mândră de tatuajul de pe fund. Ce-i drept, nu putea să fie mândră de halul în care arată. Tatuajul ăla e probabil singurul lucru care îi place la ea. Deşi are un mod mai ciudat de a o spune, bomba sexy practic a recunoscut că e urâtă. Nu că n-am ştii asta, dar merită apreciată pentru faptul că că şi-a asumat eşecul.

 

Declaraţia asta a făcut-o într-o emisiune idioată (n-o să reţin niciodată numele unei emisiuni care o invită pe bomba sexy). În aceeaşi emisiune, a spus şi un lucru intrigant pentru mine, că “tatuajul de pe fund reprezintă libertate în dragoste”. Deci asta, sincer, n-am înţeles-o. O ştiam pe aia cu “Libertate pentru suporteri”, dar exerciţiul semiotic al bombei sexy îmi scapă total.

Cea mai mare nedumerire a mea rămâne însă de ce şi-a tatuat pe ditamai posteriorul doar un fluture. Ca să mai ascundă din celulită, mergea mai degrabă să pună capul lui Gheorghe Flutur în mărime naturală (deşi nici măcar ăla nu acoperea mai mult de jumătate de fesă). Poate doar dacă îşi tatua un insectar cu toate speciile de fluturi avea şanse să-l acopere complet.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
16 martie 2010 22:00
Citește mai mult despre: bomba sexy celulita sinceritate tatuaj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult