Venituri record pentru editurile care au avut inspirația să se prezinte la Bookfest preponderent cu cărți cu copertă cartonată. La scurt timp după ce standul de mici din fața Romexpo a rămas fără cartoane, bucureștenii efectiv au năvălit în pavilionul unde se desfășoară Bookfest și au cumpărat mii de cărți cu copertă tare în doar câteva minute.

gratar_mici_primplan.jpg ”Oamenii nici nu se uitat la preț, îi interesa doar să fie coperta tare”, a povestit uluit proprietarul unui stand. ”Zici că erau posedați, nu te puteai înțelege cu ei. Unii chiar au cumpărat mai multe exemplare din același volum, dar până la urmă eu sunt mulțumit că am vândut cărțile, contează mai puțin cum și de ce s-a întâmplat asta.”

De terminarea cartoanelor de mici au profitat însă și cei care au cumpărat cărți, nu doar cei cu standuri la Bookfest. ”Eu, de exemplu, am dat 24 de lei pe o carte - nici nu știu cum îi spune, dar îmi amintesc că avea coperta groasă - și tot am ieșit pe plus. O copertă am folosit-o eu, iar pe cealaltă i-am vândut-o unuia care nu voia să stea la coadă la standuri, am luat 30 de lei pe ea”, se laudă un mare amator de cărți.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Sunday, 03.06.2018 15:40 Monden

National Cinematografic