BOR a lansat prosoapele de plajă cu Arsenie Boca, care te feresc de cancer de piele și de insolație

Vești bune pentru turișii care au în plan să-și petreacă vacanța pe litoral. Anul acesta pot uita de cremele pentru protecție solară și de umbreluțele de plajă, pentru că BOR tocmai a lansat prosopul cu chipul lui Arsenie Boca, care îi ferește pe turiști de absolut toate riscurile expunerii la soare.

”E un prospop atât de eficient încât mai că-mi vine să-mi dau jos straiele de patriarh și să mă duc să stau la soare în Vamă”, a lăudat Preafericitul Daniel noul prosop cu Arsenie Boca. ”Nu mai ai nevoie de nimic, nici de creme, nici de umbră, pentru că Arsenie Boca îți asigură protecție totală. Mă rog, ai nevoie doar de bani ca să-l cumperi de la noi. Și nu e de loc ieftin.”

Prosopul cu Arsenie Boca este capabil și de miracole, spune Patriarhul. Astfel, dacă un hoț se apropie de el și vrea să-ți fure portofelul sau telefonul, prosopul începe să lăcrimeze abundent, ca să te avertizeze. De asemenea, cei care stau la soare pe un prosop cu Arsenie Boca se bronzează de două ori mai repede decât ceilalți.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
24 iunie 2015 14:06

Alte articole

Vezi mai mult