BOR se modernizează! Va înlocui 300 de preoţi cu roboţi din aur masiv

După ani de zile în care s-a tot spus că Biserica Ortodoxă este retrogradă și învechită iată, apar primele semne de mondernizare. În cadrul unui contract încheiat cu Dioceza Robotică de la Tokio, BOR va introduce în câteva din punctele de deservire a populației și preoți roboți.

„Vorbim pentru început de un program pilot, vom instala preoții roboți în bisericile mici, unde sunt puțini enoriași, majoritatea babe care nu mai văd bine și atunci nu se vor șoca de diferențe. Preoții vor cunoaște un set complet de rugăciuni și sfaturi de bine și vor putea lucra 23 de ore pe zi”, a declarat inginerul șef al BOR, pr. Ene Stamate.

Roboții preoți românești vor fi suflați cu aur sfânt de 24 de karate și dotați cu unități de transport sterilizate de ultimă generație, să nu se strice de la praf sau noroi. „Un preot electronic poate sfinți de patru ori mai multe case, monumente, șantiere, mașini sau minori față de un preot obișnuit. Și nici nu bagă mâna la cutia milei să ia și pentru el”, explică specialiștii.

Scris de Eftimie
19 mai 2019 10:05

Articole asemanătoare

Vezi mai mult