Borcea a golit 3 Jumbo-uri și încă tot nu are destule cadouri pentru câți copii are

Numai Cristi Borcea să nu fii de Ziua copiilor. A alergat mai ceva ca un maratonist în ultimele zile după cadouri, dar încă e departe de a fi terminat. Deși a golit complet trei magazine Jumbo, Cristi Borcea nu are nici măcar acum destule cadouri pentru toți copiii pe care îi are.

„Dacă aș putea să dau timpul înapoi, probabil aș face mult mai puțin sex“, oftează Borcea. „Poate n-a fost chiar cea mai bună ideea să fac sex de 2-3 ori pe oră, dacă mă limitam la sex o dată la 6 ore, ca orice om normal, nu ajungeam aici. Sau măcar dacă mai alternam și eu, să fi făcut sex și cu bărbați, nu doar cu femei. Dar aia e, acum e prea târziu pentru astfel de regrete.“

Ca o consolare, Cristi Borcea se poate alina cu faptul că va intra în Cartea Recordurilor pentru străduința sa. „Mi-au spus că o să am două recorduri, unul pentru persoana care a golit în cel mai scurt timp în magazin Jumbo, iar al doilea pentru cel mai lung șir de tiruri încărcate cu jucării pentru copii“, a spus cel mai prolific tată al României.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
1 iunie 2022 08:17
Citește mai mult despre: borcea jumbo ziua copilului

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult