Fenomenul Cristi Borcea continuă să uluiască. Ieșit în această dimineață până la un supermarket după mici cumpărături, Borcea a fost abordat de o polițiștă, care i-a cerut să prezinte declarația pe propria răspundere. Se pare însă că Borcea a prezentat mai mult de-atât, pentru că polițista a rămas gravidă.

borcea_politista_masina.jpg ”A avut și ghinion, că m-a prins înainte să ajung la supermarket, că aveam pe listă și prezervative. Dacă mă verifica după ce ieșeam de-acolo, nu înainte, poate nu mai rămânea gravidă”, a comentat Cristi Borcea. ”Pe de altă parte nu cred că nu m-a recunoscut, deci probabil trebuia să știe ce i se va întâmpla dacă stă la mai puțin de 2 metri de mine.”

Incidentul cu polițista este doar ultimul dintr-o serie mai lungă. Acum câteva zile, Cristi Borcea a reușit să lase gravidă o vecină care doar l-a privit prin vizor în timp ce ducea gunoiul. Iar săptămâna trecută a lăsat gravidă o casierița de la supermarket care l-a atins din greșeală în timp ce Cristi Borcea făcea plata cu cardul.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Friday, 03.04.2020 10:28 Monden

National Cinematografic