Pare greu de crezut, dar Cristi Borcea are emoții mai mari decât atunci când își aștepta verdictul! Explicația e simplă - dintre copiii fostului patron al lui Dinamo, 14 dau anul acesta Evaluarea Națională iar 8 se pregătesc intens pentru primele probe ale examenului de Bacalaureat.

cristi_borcea_abatut.jpg

"Anul trecut a fost mult mai ușor, am avut doar 2 la BAC și unul care termina clasa a 8-a, și toți trei erau buni la învățătură. Cu ăștia de anul ăsta, mai greu. Nu numai că-s mulți dar nici nu se omoară cu cartea. Stai cu ochii pe ei să-și facă temele, plătește-le meditațiile, și ei tot cu gândul la golăneală. Uf, sper să treacă măcar jumate", se plânge Borcea.

"Am zis că o las mai moale și nu mai fac atâția într-un an. Mi-au ieșit peri albi", adaugă tatăl erou, împingând o roabă de culegeri de matematică.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Tuesday, 16.06.2020 07:44 Monden

National Cinematografic