Borcea nu-și mai permite Bentley, că nu se mai dublează alocațiile copiilor

Cristi Borcea e furios. Pentru că nu se mai dublează alocațiile copiilor, cel mai prolific bărbat din istoria României a fost nevoit să-și amâne achiziția noului Bentley, pentru că efectiv nu-și mai permite. Potrivit anturajului, Borcea avea în principiu bani de avans, dar ratele urma să le plătească din alocațiile nenumăraților lui copii.

”Să le fie rușine liberalilor, care găsesc bani pentru orice, dar pentru alocațiile copiilor nu”, a exclamat indignat Cristi Borcea, în timp ce încerca să mai stoarcă un discount suplimentar de la Bentley. Acesta a fost auzit când înjura o femeie că i-a făcut doar gemeni și nu tripleți: ”Incompetento! Am irosit o doză de zeamă de Borcea pe tine!”

Singura soluția găsită de Cristi Borcea este să-și intensifice activitatea de făcut copii, ceea ce probabil deja face, având în vedere explozia de sarcini în București. Surse din anturajul lui Borcea spun că acesta umblă mai tot timpul nădușit, mirosing a parfumuri de damă și cu pete gri pe șliț, semn că acuși se duce la reprezentanță.

Scris de TNR
28 iulie 2020 12:07
Citește mai mult despre: borcea

Alte articole

Vezi mai mult