Dacă pentru unii decembrie este luna cea mai așteptată din an, pentru Cristi Borcea ea reprezintă coșmarul suprem. Un simplu calcul al numărului total de copii pe care îi are cu diverse femei l-a îngrozit pe Borcea: are atât de mulți copii încât efectiv îi e imposibil să le cumpere cadouri la toți.

cristi_borcea_abatut.jpg ”Am luat un credit imens în septembrie, ca să acopăr cheltuielile cu începutul de an școlar pentru toți copiii mei, la care încă plătesc. Însă decembrie e prea mult, că toți vor cadouri și de Moș Nicolae, și de Moș Crociun, și de Anul Nou. Ca să nu mai zic că mă și colindă, deci încă o tură de bani. Efectiv n-am încotro, sunt nevoit să cer insolvența”, s-a plâns Cristi Borcea.

În plus, fostul acționar dinamovist nu stă foarte bine cu sănătatea, medicul chiar recomandându-i să nu exagereze cu deplasările. ”Dacă ar fi să trec să las cadouri pentru toți copiii mei, aș avea de umblat la fel de mult ca Moș Crăciun”, spune Borcea. ”Începând cu București și terminând cu Miami, cu zeci de opriri pe traseu. Mult mai mult decât îmi permite sănătatea. Deci lăsați-mă să mă pregătesc pentru insolvență!”

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Monday, 03.12.2018 22:08 Monden

National Cinematografic