Borcea, suspect de Covid! 800.000 de femei stau la coadă la testare

Vestea că Borcea este suspect de Covid a creat panică la nivelul populației feminine din România. Cum sute de mii de femei au interacționat cu acest Ginghis Han al României numai în ultimele trei zile, centrele de testare Covid efectiv au fost luate cu asalt.

Aproximativ 800.000 de femei stau chiar în aceste momente la o coadă pe undeva pentru a se testa, în timp ce câteva zeci de mii au părăsit țara și încearcă să se testeze în străinătate. Din cauza avalanșei de femei care se testează, România riscă să rămână fără teste Covid, așa că autoritățile se gândesc la un lockdown total, măcar până obținem mai multe teste.

Spre lauda lui, Cristi Borcea a dat dovadă de responsabilitate și a decis de bunăvoie să intre în izolare. ”E clar că până ce îmi vine rezultatul testului va trebui să stau mai izolat, așa că am închiriat o vilă, unde voi sta alături de doar 128 de femei. Nu zic că-mi va fi ușor într-o astfel de izolare, dar nici nu vreau să am pe conștiință milioane de femei”, a explicat Borcea.

Scris de Calin
30 septembrie 2020 16:09

Alte articole

Vezi mai mult