Boris Johnson, supus unui control psihiatric după ce a anunțat că se însoară la anul

Panică în Marea Britanie, după ce premierul Boris Johnson a anunțat că se va căsători în vara anului viitor. Tot mai multe voci se întreabă dacă acest anunț nu cumva trădează anumite probleme psihice ale premierului și dacă el mai este capabil să conducă destinele națiunii. Mai ales că e vorba și de circumstanțe agravante: a anunțat că se căsătorește cu o femeie.

Destule voci publice susțin că un om care ia decizii atât de hazardate, cu un impact atât de grav asupra viitorului, nu are cum să ia deciziile corecte nici pentru binele nației britanice și cer demisia lui Boris Johnson. Sunt și unii care cer ca lui Boris să i se facă analize de sânge, fiind bănuit că ar folosi droguri și sub influența acestora ar fi făcut anunțul că se însoară.

Parlamentul britanic s-a autosesizat și a votat deja ca Boris Johnson să fie supus unei evaluări psihiatrice amănunțite. Decizia Parlamentului este obligatorie conform Constituției, astfel că premierul britanic e obligat să meargă la evaluare – în caz că nu se prezintă își va pierde instant mandatul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
26 mai 2021 11:25
Citește mai mult despre: Boris Johnson

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult