Bote îl vrea pe Andrei Baciu: ”Îl angajez eu, de când l-am văzut în chiloți numai la el mă gândesc”

Nu va ajunge ministru al Sănătății, dar se poate alege cu o carieră fulminată de fotomodel de chiloți. Andrei Baciu, propunerea inițială a lui Dacian Cioloș pentru Sănătate, i-a atras atenția marelui designer român de chiloți Cătălin Botezatu, care spune că îl vrea cu orice preț în echipa sa.

”Numai la el îmi stă gândul de când l-am văzut în chiloți. Și nu pot să nu recunosc că aș da orice ca să-l văd în niște chiloți din seria Cătălin Botezatu. Evident, l-aș pune să probeze mai multe perechi, până o găsește pe cea care i-o scoate, pardon, pe cea care-l scoate cel mai bine în evidență. Și el ar proba chiloții mei, și eu l-aș admira…” a oftat designerul.

Botezatu spune că un om care s-a lăsat fotografiat de bunăvoie în chiloți, cu scopul evident de a fi văzut de cât mai multă lume, așa cum a făcut Andrei Baciu, nu e croit pentru un job în administrația publică. ”El practic s-a cerut în echipa mea. Iar dacă vine alături de mine și de băieții mei, va avea parte de niște experiențe la care ca ministru nici nu poate visa”, i-a transmis Bote lui Andrei Baciu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
16 noiembrie 2015 11:43
Citește mai mult despre: Botezatu ministru sanatate

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult