Botezatu crede că locuinţa lui e bântuită de Poltergay!

Fenomene paranormale în casa celebrului designer vestimentar Cătălin Botezatu! Vedeta TV spune că în ultima vreme simte foarte des câte o pală de vânt în spate când merge prin casă iar dimineaţa găseşte pozele cu femei întoarse cu faţa în jos şi capacul de la veceu lăsat. Botezatu a apelat imediat la un specialist în paranormal care i-a explicat că la el în casă se petrec fenomene de tip Poltergay.

„Mi s-a părut foarte interesant şi am vrut să aflu mai multe”, spune Botezatu „pentru că se pare că acest Poltergay ar putea fi fantoma unui român care era tot timpul rupt în fund. Într-o carte am citit că e vorba de spiritul unei femei care a rămas prizonier în fantoma unui bărbat. Pe de altă parte, o ghicitoare mi-a spus că de fapt Poltergay-ii sunt spiritele celor deposedaţi de sexul feminin.”

Botezatu nu e singura vedetă a cărei locuinţă este bântuită de poltergay. Justin Bieber are şi el aceeaşi problemă, ca şi omul politic român Adrian Năstase. Ambii s-au plâns de-a lungul timpului de probleme cu poltergay-ii, care le aduc bărbaţi în casă, pun la maxim “I Will Survive” şi le umplu dulapurile cu haine şi pantofi de damă, punându-le în pericol imaginea publică. Pe de altă parte, Botezatu nu a avut până acum niciun motiv să se plângă de poltergay-ul său, astfel încât specialiştii în paranormal presupun că e un poltergay pasiv.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
9 decembrie 2011 16:18

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult