Cătălin Botezatu a avut nevoie de o singură lectură ca să se convingă că n-are el treabă cu cărțile. Atras irezistibil de numele unei cărți, ”Ecce Homo - Cum devii ceea ce ești” a lui Friedrich Nietzsche, Botezatu a trăit o traumă când a citit-o.

botezatu_ecce_homo.jpg ”Nu doar că nu era despre ce speram eu, dar nici măcar n-am reușit să înțeleg ceva din ea. Și, nu știu dacă o să mă credeți, dar cartea - deși nu merită să-i spun carte - nici măcar nu avea poze. Și nu în sensul că nu era poze cu ecce homo, nu, în sensul că nu erau poze deloc. DELOC! Vă vine să credeți?”, s-a plâns designerul de chiloți. 

Cătălin Botezatu spune că s-a învățat minte și nu va mai pune niciodată mâna pe o carte. ”Chiar și dacă voi vedea o carte pe jos, și tot n-o să mă aplec după ea, ca s-o ridic. Indiferent cine m-ar putea vedea cum mă aplec după ea, n-o s-o fac. Sunt atâtea alte lucruri după care pot să mă aplec, chiar nu am nevoie de cărți”, dă asigurări designerul vestimentar.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 07.02.2019 21:02 Monden

National Cinematografic