Cătălin Botezatu a avut nevoie de o singură lectură ca să se convingă că n-are el treabă cu cărțile. Atras irezistibil de numele unei cărți, ”Ecce Homo - Cum devii ceea ce ești” a lui Friedrich Nietzsche, Botezatu a trăit o traumă când a citit-o.

botezatu_ecce_homo.jpg ”Nu doar că nu era despre ce speram eu, dar nici măcar n-am reușit să înțeleg ceva din ea. Și, nu știu dacă o să mă credeți, dar cartea - deși nu merită să-i spun carte - nici măcar nu avea poze. Și nu în sensul că nu era poze cu ecce homo, nu, în sensul că nu erau poze deloc. DELOC! Vă vine să credeți?”, s-a plâns designerul de chiloți. 

Cătălin Botezatu spune că s-a învățat minte și nu va mai pune niciodată mâna pe o carte. ”Chiar și dacă voi vedea o carte pe jos, și tot n-o să mă aplec după ea, ca s-o ridic. Indiferent cine m-ar putea vedea cum mă aplec după ea, n-o s-o fac. Sunt atâtea alte lucruri după care pot să mă aplec, chiar nu am nevoie de cărți”, dă asigurări designerul vestimentar.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 07.02.2019 21:02 Monden

National Cinematografic