Botezatu: „Dintre sutele de bărbaţi cu care m-am culcat nici măcar unul nu era gay!”

Ieşire homofobă a lui Cătălin Botezatu! Celebrul creator de modă a susţinut în timpul unui talkshow că niciun bărbat normal la cap nu ar putea fi gay şi că de fapt nici nu există gay! Botezatu justifică pe baza bogatei sale experienţe de viaţă: „Ştiu ce vorbesc, doar m-am culcat cu sute de bărbaţi. Vă rog să mă credeţi că nici măcar unul dintre aceştia nu era gay!”

Moderatorul talkshow-ului a încercat să îi sugereze că poate unii dintre foştii iubiţi ai lui Botezatu l-ar fi minţit, ei fiind în realitate gay, dar desgnerul vestimentar i-a oferit argumente extrem de convingătoare în sprijinul afirmaţiilor sale. „Când fac dragoste cu un bărbat şi amândorura ne place, după aceea nu mai există între noi loc de minciuni sau de ascunzişuri., aşa încât sunt sigur că ar abandona orice jenă şi ar recunoaşte dacă ar fi gay.”

Tot Botezatu a tras şi concluziile de la sfârşitul talkshow-ului. „Eu cred că ideea asta cu homosexualitatea e o invenţie scoasă de tot felul de scârboşi care se culcă cu te miri ce, de pildă cu femei. Dacă atâţia bărbaţi care au făcut sex între ei spun că nu există gay, ar trebui să ne gândim «Dom’le, or fi ştiind ei ceva». Oricum, trebuie să reţineţi că şi dacă ar exista aşa ceva eu tot nu aş fi gay pentru că nu se potriveşte cu firea mea, cu modul cum mă îmbrac, cu stilul meu de viaţă.”

Scris de TNR
4 ianuarie 2012 14:01

Alte articole

Vezi mai mult