Cât ai fi vrut să ne mai minţi, Bote? După ce ani de zile ne-a aburit că ar fi fost cu nu ştiu câte panarame, Bote s-a dat de gol grav ;i definitiv, dezvăluindu-şi adevărata identitate sexuală. A spus că ar fi “cucerit” o femeie, expresie pe care doar un homosexual veritabil ar putea s-o folosească pentru a descrie cum a agăţat o bagaboantă.bote_cucerit_femeie.jpg

“De la Balzac încoace, bărbaţii hetero nu au mai folosit această expresie faţă de o femeie. Dacă pe la ţară, unde oamenii sunt neinformaţi, ar mai fi putut cineva să aibă îndoieli în privinţa lui Bote, acum e clar pentru toţi. Omul preferă partenerii de acelaşi sex”, explică Decebal Popescu, sexolog.

CNA i-a avertizat pe părinţi să-şi educe copiii şi să-i înveţe că astfel de expresii nu au ce căuta în vocabularul unui om normal. Postul de televiziune la care Bote a făcut declaraţia a fost amendat pentru limbaj obscen, expresia “am cucerit” fiind considerată “mai scârboasă decât înmormântările televizate”, potrivit unei surse din CNA.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 07.04.2017 20:14 Monden

National Cinematografic