Cât ai fi vrut să ne mai minţi, Bote? După ce ani de zile ne-a aburit că ar fi fost cu nu ştiu câte panarame, Bote s-a dat de gol grav ;i definitiv, dezvăluindu-şi adevărata identitate sexuală. A spus că ar fi “cucerit” o femeie, expresie pe care doar un homosexual veritabil ar putea s-o folosească pentru a descrie cum a agăţat o bagaboantă.bote_cucerit_femeie.jpg

“De la Balzac încoace, bărbaţii hetero nu au mai folosit această expresie faţă de o femeie. Dacă pe la ţară, unde oamenii sunt neinformaţi, ar mai fi putut cineva să aibă îndoieli în privinţa lui Bote, acum e clar pentru toţi. Omul preferă partenerii de acelaşi sex”, explică Decebal Popescu, sexolog.

CNA i-a avertizat pe părinţi să-şi educe copiii şi să-i înveţe că astfel de expresii nu au ce căuta în vocabularul unui om normal. Postul de televiziune la care Bote a făcut declaraţia a fost amendat pentru limbaj obscen, expresia “am cucerit” fiind considerată “mai scârboasă decât înmormântările televizate”, potrivit unei surse din CNA.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 07.04.2017 20:14 Monden

National Cinematografic