Botezatu îşi oferă anusul contrabandiştilor pentru a introduce produse ilegale în ţară

În căutare de senzaţii tari, cunoscutul făuritor de chiloţi masculini Cătălin Botezatu s-a decis să îşi ofere încăpătorul său anus contrabandiştilor care vor să introducă marfă ilegală pe teritoriul ţării. “A devenit monoton să fac sex cu atâţia bărbaţi, pur şi simplu simt nevoia de ceva nou pentru anusul meu”, spune creatorul.

Bote face totul voluntar şi, de curând, a onorat deja o primă solicitare. “Săptămâna trecută, un grup de contrabandişti m-a rugat să le introduc în ţară 25.000 de ţigarete de contrabandă. A fost floare la ureche, le-am adus pe toate într-un singur transport şi nici măcar n-am simţit mare lucru. Pentru început e bine, săptămâna viitoare am o provocare mai mare cu nişte sculpturi greceşti de contrabandă, dar sunt sigur că o să mă descurc”, spune designerul.

Acesta nu se mulţumeşte cu puţin şi vrea să pătrundă şi pe alte filiere. “Mi-ar plăcea ca, pe viitor, să mă bag şi la trafic de persoane sau să transport imigranţi ilegali peste graniţă. Deja m-am antrenat pentru asta, aducând în anus contrabandiştii de ţigări de săptămâna trecută, ca să nu mai cheltuie bani pe drum”, a mai adăugat Bote.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
4 octombrie 2013 07:22

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult