Botezatu, nemulţumit de toaletele publice din Bucureşti: Ţi-e jenă să te duci cu un străin acolo

Cine spune că vedetele nu se implică în viața urbei în care trăiesc se înșeală. Cea mai bună dovadă este designerul Cătălin Botezatu care, între prezentări de modă și apariții TV își găsește timp să se aplece și asupra problemelor importante ale Capitalei. Într-o postare pe Facebook acesta a critica starea toaletelor publice din București, unul din cele mai mari orașe europene, care sunt atât de jalnice încât „ți-e jenă să te duci cu un străin acolo”.

„Firește, nu e vorba de mine, toată lumea știe că îmi place vaginul mai mult ca oxigenul, dar eu mă gândesc și la alții. Hotelurile sunt scumpe, dacă vrei o aventură cu cineva unde te duci? Miros a urină, nu găsești o lumânare parfumată în ele sau măcar niște bețigașe. Securitatea e precară, zăvoarele sunt în marea majoritate rupte, riști să te trezești cu cineva peste tine. Numai există intimitatea aia de pe vremuri din Parcul Operei”, spune Botezatu.

Acesta spune și că spațiul în toaletele publice este foarte mic, dai cu coatele în pereți când încerci să-ți faci freza, să săruți cu poftă un bărbat sau să-i dai pantalonii jos. „Și ce e pe jos, nici nu are rost să vă spun! Mai bine faci sex îmbrăcat, prin șliț, decât să lași câteva haine pe podea să te simți în largul tău”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

6 octombrie 2015 12:49
Citește mai mult despre: Bote Botezatu sex toaleta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult