Deși e cunoscut ca un mare romantic, sute de femei din lumea mondenă trecând prin patul său, Cătălin Botezatu a arătat că nu pune foarte mare preț pe Valentine's Day. Ca dovadă, designerul a ieșit în seara asta în oraș doar cu băieții. 

catalin-botezatu-red-white.jpg

foto: agentiadepresamondena.com

„Mă refac după o operație dificilă la colon și cred că am nevoie de un pic de liniște o perioadă. De aceea am ieșit în oraș cu prietenii mei, bărbați solizi, de încredere, care mă pot prinde oricând în brațele lor puternice și strânge la piept, dacă am nevoie. E bine să ai prieteni”, a mărturisit Botezatu pentru revista Viva.

Acesta plănuiește să se distreze în club cu prietenii până dimineața. „Ce bine că au revenit temperaturile calde, putem să ne dăm tricourile jos de pe noi, să ne simțim și noi bine între noi”, a adăugat designerul.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Friday, 14.02.2020 17:30 Monden

National Cinematografic