Botezatu părăsește România pentru Austria: ”Acolo femei adevărate, cu barbă, nu cu țâțe”

Ne pleacă valorile! De parcă nu destui români au părăsit deja țara, acum va trebui să ne lipsim și de cel mai heterosexual român, designerul de chiloți Cătălin Botezatu. Acesta a anunțat că va pleca definitiv în Austria, după ce Eurovisionul din acest an l-a convins că acolo se află cele mai frumoase femei.

”Păi cum s-o compari pe Bianca Drăgușanu cu Conchita Wurst?!”, s-a întrebat retoric celebrul heterosexual român. ”Nu doar că femeile din Austria nu au țâțe, dar mai au și barbă. Iar asta fără operații estetice. Austria are ceea ce-ți poți dori mai mult ca bărbat, femei cu barbă. Acolo este locul meu, de bărbat adevărat!”

Botezatu spune că nu regretă deloc decizia de a părăsi țara. ”Românii sunt înapoiați, sunt extrem de intoleranți cu bărbații heterosexuali, ca mine. M-am săturat să fiu arătat cu degetul de fiecare dată când îmi țin iubitul de mână pe stradă. Sunt convins că în Austria nu mi se va întâmpla așa ceva.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
13 mai 2014 11:05

Alte articole

Vezi mai mult