Botezatu, şocat că iubita lui, o mare scriitoare spaniolă, era de fapt trei bărbaţi

Dramă în casa de modă a designerului Cătălin Botezatu după ce a aflat că femeia pe care pretindea că o iubește este, de fapt, trei bărbați care foloseau un pseudonim comun. Tabloidele au relatat intens despre cum Bote se iubește cu o scriitoare spaniolă, Carmen Mola, autoare a unei serii de thrilere de mare succes la ea în țară.

Totul a fost descoperit când scriitoarea a câștigat un premiu de un milion de euro și cei trei bărbați au apărut în cadrul unei ceremonii ca să-și ridice premiul. „Nu ne-am ascuns în spatele unei femei, ne-am ascuns în spatele unui nume”, au spus cei trei.

În privința relației cu Cătălin Botezatu, aceștia au declarat că este la fel ca orice relație pe care a avut-o designerul cu o femeie. „Dacă se apucă și spune prin tabloide că a iubit femeia aia imaginară și a cerut-o de nevastă, de ce am nega. Dă bine să te curteze oameni de succes. Deci da, am fost femei cu el cât au fost și celelalte iubite ale lui”.

Cătălin s-a declarat șocat la auzul veștii și a anunțat că o perioadă nu va mai încerca să umble cu femei pentru a nu cădea din nou într-o astfel de capcană perfidă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
18 octombrie 2021 17:10
Citește mai mult despre: Botezatu

Alte articole

Vezi mai mult