Botezatu spune că are interdicție în Qatar: „Se tem șeicii că le fur nevestele“

Celebrul designer de chiloți român spune c-a fost înștiințat de autoritățile din Qatar că are interdicție în statul din Golf pe perioada Campionatului Mondial de Fotbal. „Mi s-a transmis că opțiunile mele sexuale nu sunt tolerate în Qatar“, a explicat Botezatu. „Sigur se referă la faptul că le e frică șeicilor că le fur nevestele, e singura explicație plauzibilă.“

Cătălin Botezatu spune că oricum nu avea de gând să plece în Qatar, dar probabil autoritățile de acolo s-au gândit că, fiind designer de chiloți, ar avea interes să vadă jucătorii la treabă pe teren. „Mie nu-mi place fotbalul decât parțial, în sensul că-mi plac fundașii și cam atât, deci nu țineam oricum să merg la Mondial“, a recunoscut designerul român.

El a adăugat că ar exista, totuși, o situație în care s-ar uita la meciurile de la Mondial. „Din câte știu eu, în Qatar e destul de cald chiar și în această perioadă, așa că dacă fotbaliștii ar juca la bustul gol, cu siguranță aș sta în fața televizorului la absolut toate meciurile“, a spus Cătălin Botezatu.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
9 noiembrie 2022 18:24
Citește mai mult despre: Botezatu campionatul mondial

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult