Celebrul designer Cătălin Botezatu nu se dă în lături de la activitățile mundane, cum ar fi cumpărăturile zilnice, deși are suficienți bani cât să-și angajeze servitori. Recent, acesta a fost văzut în Mega-Image-ul de lângă locuința sa, la raionul de fructe, de unde a luat o banană și a întrebat pe angajați unde este cabina de probă.

bote_banana_in_mega.jpg

Cătălin, ca orice om modern, este foarte atent la silueta sa și ține o diestă specială în aceste zile, susținând că s-a cam săturat de carne. Acesta nu cumpără fructe fără să le testeze mai întâi, să vadă ce gust au. „Dacă la pepeni se poate, de ce nu și la banane?”, a mărturisit acesta unor apropiați.

După ce angajații magazinului l-au recunoscut l-au și lăsat să probeze banana în vestiarul magazinului, Botezatu s-a întors relativ mulțumit și a întrebat dacă nu cumva au banane și cu alte arome. Într-un final a luat un kilogram de castraveți, două banane, o vânătă medie și trei ardei capia. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 15.11.2019 20:02 Monden

National Cinematografic