Botezatu, surprins la Mega Image. A luat o banană şi a întrebat unde e cabina de probă

Celebrul designer Cătălin Botezatu nu se dă în lături de la activitățile mundane, cum ar fi cumpărăturile zilnice, deși are suficienți bani cât să-și angajeze servitori. Recent, acesta a fost văzut în Mega-Image-ul de lângă locuința sa, la raionul de fructe, de unde a luat o banană și a întrebat pe angajați unde este cabina de probă.

Cătălin, ca orice om modern, este foarte atent la silueta sa și ține o diestă specială în aceste zile, susținând că s-a cam săturat de carne. Acesta nu cumpără fructe fără să le testeze mai întâi, să vadă ce gust au. „Dacă la pepeni se poate, de ce nu și la banane?”, a mărturisit acesta unor apropiați.

După ce angajații magazinului l-au recunoscut l-au și lăsat să probeze banana în vestiarul magazinului, Botezatu s-a întors relativ mulțumit și a întrebat dacă nu cumva au banane și cu alte arome. Într-un final a luat un kilogram de castraveți, două banane, o vânătă medie și trei ardei capia.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
15 noiembrie 2019 18:11

Alte articole

Vezi mai mult