Brăilenii au scos mallul de pe Google Maps ca să nu-l mai găsească turiştii din Galaţi

Inspiraţi de confraţii lor din Barcelona şi Tenerife, locuitorii din Brăila declanşează şi ei războiul total împotriva turiştilor care le-au dat urbea peste cap! Consiliul Local Brăila a solicitat oficial companiei Google să elimine mallul din aplicaţia Maps, ca să nu mai fie găsit de hoardele de turişti din Galaţi care vin în city-breakuri în fiecare weekend.

„Dacă întreabă cineva, Brăila nu mai are mall, e clar? Ne-am săturat să mergem la film şi să ne trezim că nu mai au popcorn, să mergem la magazinul de chiloţi şi să ne trezim că nu mai au mărimea M, să mergem la Mec şi să ne trezim că nu mai au dublu cheese. Şi toat astea de ce? Fiindcă a trecut mai devreme un cârd de gălăţeni zgomotoşi, cu cămăşile lor înflorate şi aparatele foto la gât”, acuză Eugen Nicu, consilier local din Brăila.

„Brăileni muncitori, cinstiţi, au ajuns să locuiască sub pod fiindcă nu-şi mai permit chirie. Toată lumea îşi pune apartamentul pe AirBNB pentru gălăţeni care vin în weekend la mall, preţurile cresc. Asta nu e viaţă. Afară cu turiştii! Să îşi facă mallul lor şi să ne lase în pace. Şi ăia din Galaţi, şi ăia din Măcin. Dar mai ales ăia din Galaţi”, spune Geta Avram, pensionară.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
22 aprilie 2024 16:32
Citește mai mult despre: braila galati turisti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult