Brăilenii contraatacă. Au postat pe Facebook 40 de apartamente jegoase din Galați

Val de furie în Brăila, după ce un gălățean ar fi postat imagini cu un apartament extrem de jegos, scos la vânzare în orașul cuțitarilor. Ca să se răzbune, brăilenii au postat pe Facebook o avalanșă de poze din apartamente super jegoase din Galați, pe care le vizitaseră cu diverse pretexte.

”Ia uitați ce are gălățeanul ăsta în casă. I-am schimbat scurgerea la chiuvetă și regret că nu m-am dus cu mască de gaze la mine”, spune Robert Mânălargă, din Brăila, care a postat poze cu un apartament confort trei dintr-un bloc de nefamiliști din Galați.

”Am fost la niște cumetri din Galați și nu aveau perdele. Priviți și voi”, spune Mioara din Brăila în postarea sa cu ororile Galațiului. Brăilenii spun că s-au simțit umiliți de postarea cu apartamentul jegos: ”Nici nu știm sigur dacă era aprtament din Brăila. N-am văzut niciun cuțit în poze, nici măcar în bucătărie. Este suspect”, spune primarul Brăilei, Viorel Tăiș.

Alți brăileni spun chiar că apartamentul, deși este într-adevăr din Brăila, ar fi fost locuit de niște gălățeni care au stat acolo în chirie și au fost evacuați după ce s-a aflat că sunt din Galați.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
2 august 2022 14:42
Citește mai mult despre: apartament Brăila Galați jeg

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult