Bravo, HBO! Serialul “Umbre”, premiat la Bollywood pentru cele mai nerealiste bătăi

Veşti bune de la gala de decernare a premiilor Vişnu: o producţie românească a primit ieri cea mai înaltă distincţie a Academiei de Film din India! Este vorba despre serialul “Umbre”, laureatul de anul acesta al Vişnului pentru cele mai nerealiste bătăi.

“La capitolul bătăi ridicole, nicio producţie de Bollywood nu a reuşit să surclaseze anul acesta serialul românesc cu mafioţi”, a declarat Ganesha Kapoor, preşedintele juriului. “Cel mai bine realizat din punctul de vedere al cascadoriilor eşuate e episodul 4, când Relu se bate cu taximetristul-robot din viitor; atunci se vede clar că pumnii aterizează la cel puţin 40 cm de caroseria robotului. Dar nici episodul 3 nu e mai prejos, când prinde cursa aia la Dragonul Roşu şi i se urcă în maşină cei 4 ninja care nu vor să plătească.”

În loc de discurs, actorul Văru, care îl interpretează pe taximetristul Relu în producţia HBO, a reprodus o scenă memorabilă de luptă din serial, stârnind râsul întregii săli.

Amintim că serialul “Umbre” a fost nominalizat şi la Vişnul pentru cele mai neverosimile glume la un taximetrist în rol principal, însă a pierdut la mustaţă în faţa dramei sud-coreene “Neobosita ricşă a lui Chung”. Acest fapt a stârnit discuţii aprinse între criticii indieni, unii dintre ei fiind de părere că o ricşă nu constituie un taxi.

Poliţia indiană a intervenit rapid pentru a dispersa scena de dans care a urmat scandalului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
2 februarie 2015 15:01
Citește mai mult despre: bollywood HBO india Relu Umbre

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult