Conflict între doi coloși ai nesimțirii. Înalt Prea Sfinția sa Pimen și Alexandru Arșinel s-au încăierat pentru ultimul rinichi disponibil la Matei Balș. Arșinel l-a acuzat pe Pimen că e un profitor, că are 90 de ani și să lase pe altul mai tânăr să se bucure de rinichi: ”Tu ți-ai trăit traiul, boșorogule!”, ar fi exclamat Arșinel, în vârstă de 81 de ani.bataie_arsinel_pimen.jpg

Pimen a replicat dur: ”Să se dea după merit! Eu nu am turnat degeaba 30 de ani la Securitate!”, însă Arșinel nu s-a lăsat nici el: ”Vrei să-ți spun după câte spectacole din străinătate am dat note informative, săracule?”.

Arșinel ar fi încercat să-l deconecteze pe Pimen de la aparate, ca să primească el rinichiul. În cele din urmă, Streinu-Cercel a decis să pună capăt acestor abuzuri și a păstrat rinichiul pentru el însuși: ”Ori îl scot la licitație ori mi-l transplantez eu, să am și eu o bucurie după câte jigniri am primit de la public. Eu v-am zis că boșorogii trebuie carantinați. Poftim, acum suportați consecințele!”, a spus Streinu-Cercel.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Wednesday, 06.05.2020 14:53 Monden

National Cinematografic