Toţi l-au hulit după ce gestul lui aparent mitocănesc a făcut valuri pe Facebook, dar Horia Brenciu are o explicaţie perfect raţională pentru incidentul de duminică! Cu ochii în lacrimi, artistul spune că a fost "pur şi simplu nevoit" să traverseze parcul cu maşina, după ce cu cinci minute înainte i-au plesnit pantalonii exact în regiunea posterioară.

brenciumasinaparc.jpg
"Credeţi-mă că îmi place să mă rostogolesc prin parc, printre oameni, dar ce era să fac? Uite-atâta crăpătura aveam, se vedea jumătate de cur", a suspinat artistul, care nici măcar nu a putut ajunge cu maşina la ghereta cu vată de zahăr ca să-şi aline suferinţa, pentru că aleea era prea îngustă.

De altfel, Brenciu nu a coborât din maşină nici în timpul concertului, la faţa locului fiind construită ad-hoc o rampă specială pentru ca interpretul să urce cu Mercedesul pe scenă. "Erau o grămadă de copii acolo, chiar nu puteam să cobor", a adăugat cântăreţul.

Adevărata vină, a încheiat fostul prezentator Robingo, aparţine şaormăriei de la Orizont, care ar trebui să suporte costul panseluţelor strivite pentru că "a mărit porţiile pe neaşteptate".


We know both the art of matching people and the science of technology.

Staffing done right: +250 tech specialists and a 95% retention rate. See our current job openings!

Scris de Vasile | Wednesday, 30.05.2018 13:03 Monden

National Cinematografic