Toţi l-au hulit după ce gestul lui aparent mitocănesc a făcut valuri pe Facebook, dar Horia Brenciu are o explicaţie perfect raţională pentru incidentul de duminică! Cu ochii în lacrimi, artistul spune că a fost "pur şi simplu nevoit" să traverseze parcul cu maşina, după ce cu cinci minute înainte i-au plesnit pantalonii exact în regiunea posterioară.

brenciumasinaparc.jpg
"Credeţi-mă că îmi place să mă rostogolesc prin parc, printre oameni, dar ce era să fac? Uite-atâta crăpătura aveam, se vedea jumătate de cur", a suspinat artistul, care nici măcar nu a putut ajunge cu maşina la ghereta cu vată de zahăr ca să-şi aline suferinţa, pentru că aleea era prea îngustă.

De altfel, Brenciu nu a coborât din maşină nici în timpul concertului, la faţa locului fiind construită ad-hoc o rampă specială pentru ca interpretul să urce cu Mercedesul pe scenă. "Erau o grămadă de copii acolo, chiar nu puteam să cobor", a adăugat cântăreţul.

Adevărata vină, a încheiat fostul prezentator Robingo, aparţine şaormăriei de la Orizont, care ar trebui să suporte costul panseluţelor strivite pentru că "a mărit porţiile pe neaşteptate".

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 30.05.2018 16:03 Monden

National Cinematografic