Brenciu spune că a fost nevoit să meargă cu maşina prin parc fiindcă avea pantalonii rupţi în cur

Toţi l-au hulit după ce gestul lui aparent mitocănesc a făcut valuri pe Facebook, dar Horia Brenciu are o explicaţie perfect raţională pentru incidentul de duminică! Cu ochii în lacrimi, artistul spune că a fost „pur şi simplu nevoit” să traverseze parcul cu maşina, după ce cu cinci minute înainte i-au plesnit pantalonii exact în regiunea posterioară.

„Credeţi-mă că îmi place să mă rostogolesc prin parc, printre oameni, dar ce era să fac? Uite-atâta crăpătura aveam, se vedea jumătate de cur”, a suspinat artistul, care nici măcar nu a putut ajunge cu maşina la ghereta cu vată de zahăr ca să-şi aline suferinţa, pentru că aleea era prea îngustă.

De altfel, Brenciu nu a coborât din maşină nici în timpul concertului, la faţa locului fiind construită ad-hoc o rampă specială pentru ca interpretul să urce cu Mercedesul pe scenă. „Erau o grămadă de copii acolo, chiar nu puteam să cobor”, a adăugat cântăreţul.

Adevărata vină, a încheiat fostul prezentator Robingo, aparţine şaormăriei de la Orizont, care ar trebui să suporte costul panseluţelor strivite pentru că „a mărit porţiile pe neaşteptate”.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
30 mai 2018 14:03
Citește mai mult despre: cocalari horia brenciu masina parc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult