Britanicii, furioşi! Câţiva români au prins monstrul din Loch Ness şi l-au pus pe grătar

Un fum groaznic a alertat autorităţile din nordul Scoţiei. Deplasându-se lângă Loch Ness, au găsit câţiva români, care prinseseră monstrul acvatic din lac şi îl mâncau, sub formă de mici, fripturi, şi alte preparate.

Poliţiştii spun că ar fi trebuit să-şi dea seama ce urma să se întâmple, indiciile fiind clare: “Au venit 2 români care au cumpărat o cisternă de muştar, nişte farfurii de carton, scobitori şi chifle. După 2 ore s-a întors un român, care a mai luat un butoi de muştar, spunând că niciodată muştarul nu e de ajuns”, Ewan McFarland, comisar Scotland Yard.

Românii spun că n-au văzut în viaţa lor o lebădă aşa de mare şi au întrebat autorităţile ce i-au dat de mâncare: “A fost mult mai uşor decât cu lebedele din Viena, pentru că asta din Loch Ness n-avea nici pene, nu ne-am mai chinuit cu jumulitul. Avea un iz de peşte, dar cu muştar a mers”, spune George, unul din românii care l-au mâncat pe Nessie.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
1 mai 2015 11:05

Alte articole

Vezi mai mult