Bruce Lee avea un frate vegan pe care îl bătea zilnic, Mus Li

A ieșit la iveală cel mai jenant aspect al vieții lui Bruce Lee. Celebrul maestru de arte marțiale avea un frate nătâng, vegan, lipsit de vlagă, pe care îl chema Mus Li, și pe care Bruce Lee îl folosea ca sac de box pentru că era prea prost să se apere, din cauza dietei bazate exclusiv pe cereale și stafide.

Mus Li a fost botezat așa pentru că după naștere a refuzat sânul și a cerut un musli cu lapte de migdale. Deși Mus Li era fratele mai mare, Bruce Lee îl punea la respect încă de când împlinise șase luni, administrându-i picioare în cap și punându-l să-i care ghiozdanul. Și la învățătură Bruce Lee stătea mai bine, pentru că Mus Li nu avea mușchi nici măcar să ridice mâna la ore și toată lumea îl considera prost.

Chuck Norris, apropiat al lui Bruce Lee, spune că maestrul îl bătea pe fratele lui cu țelina pe care Mus Li o mânca zilnic, susținând că are mai multe proteine decât o friptură.

Fratele vegan al lui Bruce Lee avea o culoare nesănătoasă chiar și pentru un chinez. Se spune că singura proteină de origine animală pe care Mus Li a mâncat-o ar fi fost o broască pe care colegii de liceu i-ar fi băgat-o pe gât, după ce au auzit că e vegan. De asemenea, Mus Li era de fiecare dată idiotul ăla care ținea coada la cafea ca să se asigure că nu i se pune lapte de vacă în cappucino.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
27 februarie 2021 09:16
Citește mai mult despre: vegan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult