This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

De 1 decembrie chiar și emisiunile culinare au avut parte de ediții speciale. Într-una dintre acestea a fost invitat și bogătașul român Ion Țiriac, care chiar a vrut să prezinte o rețetă specială de bucate de sărbători, așa cum le face el acasă, ardei umpluți cu bani. 

tiriac-ardei-umpluti-cu-bani.jpg

„Ardeii se fac simplu, tradițional, amesteci orezul cu bani și pui la fier. Dacă nu ai orez înlocuiești cu smaralde sau ce mai găsești prin casă. După ce ați ummplut ardeii, așezați-i într-un ceaun de bronz sau, dacă nu aveți, o vază Ming și puneți totul la cuptor, la foc încet, vreme de câteva ore. Pentru verdeață folosiți mărar sau dolari tocați fin”, a explicat Ion Țiriac rețeta minune. 

Acesta a spus că el, personal, nu preferă mâncarea cu sare, că strică gustul banilor. Dar, când e nevoie, preferă să folosească sare naturală, extrasă din lacrimi de sărac, nu cristalele procesate ce se găsesc prin magazine. 

Scris de Eftimie | Friday, 01.12.2017 10:46 Monden

National Cinematografic