De 1 decembrie chiar și emisiunile culinare au avut parte de ediții speciale. Într-una dintre acestea a fost invitat și bogătașul român Ion Țiriac, care chiar a vrut să prezinte o rețetă specială de bucate de sărbători, așa cum le face el acasă, ardei umpluți cu bani. 

tiriac-ardei-umpluti-cu-bani.jpg

„Ardeii se fac simplu, tradițional, amesteci orezul cu bani și pui la fiert. Dacă nu ai orez înlocuiești cu smaralde sau ce mai găsești prin casă. După ce ați umplut ardeii, așezați-i într-un ceaun de bronz sau, dacă nu aveți, o vază Ming și puneți totul la cuptor, la foc încet, vreme de câteva ore. Pentru verdeață folosiți mărar sau dolari tocați fin”, a explicat Ion Țiriac rețeta minune. 

Acesta a spus că el, personal, nu preferă mâncarea cu sare, că strică gustul banilor. Dar, când e nevoie, preferă să folosească sare naturală, extrasă din lacrimi de sărac, nu cristalele procesate ce se găsesc prin magazine. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 01.12.2017 13:46 Monden

National Cinematografic