Alintată "Micul Gange" de locuitorii malurilor sale luxuriante, Dâmboviţa e în pericol! Din ce în ce mai des, spun autorităţile, sunt semnalate incidente de tipul celui de zilele trecute, când un cetăţean a deversat în apă o găleată de ulei uzat, provenind cel mai probabil de la un fast-food.

bucuresteni_in_dambovita.jpg
Cei mai afectaţi sunt bucureştenii care folosesc apa cristalină a Dâmboviţei pentru igiena zilnică. "Dâmboviţa e sfântă pentru noi: aici ne spălăm pe dinţi dimineaţa, aici spălăm maşina, aici prindem peşte, aici îi aducem zeului Vişnu ofrande constând în bancomate sparte. E mizerabil ce se întâmplă. Nişte jegoşi!", spune Ilie, brahman din zona Lacului Morii.

"Mai bine mă duc în Herăstrău, mă umplu de mătasea-broaştei dar măcar nu ies mai uleios decât intru", se plânge un alt bucureştean, pentru care băile în gârla părintească pur şi simplu nu mai au farmecul de odinioară.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Friday, 12.04.2019 17:36 Monden

National Cinematografic