Bucureştenii se plâng că ploile au depus în oraş încă o viitură de moldoveni

Străzile Bucureştiului erau mai animate decât de obicei în această dimineaţă, locuitorii moldoveni ai Capitalei simţind că viiturile din ultimul timp au depus încă un strat gros de moldoveni în oraşul deja sufocat de moldoveni.

Bucureştiul este deja oraşul cu cea mai mare densitate de moldoveni pe km pătrat. La fiecare pas al unui moldovean, unui alt moldovean îi vibrează inima în piept şi simte o dorinţă de a face nişte poale-n brâu. Mulţi moldoveni din oraş au simţit cumva că le vin rudele şi au scos oala mare din cămară, oală pe care o folosesc doar la borşul de zile mari şi la spălatul albiturilor.

Rudele lor i-au aşteptat pe cheiul Dâmboviţei, unde îi prind cu căngile, îi usucă 2-3 ore şi a doua zi sunt angajaţi pe la multinaţionale. Moldovenii scot imediat parchetul din garsonierele în care se mută şi îl înlocuiesc fie cu un linoleum strămoşesc, fie cu un strat bio de pământ, aşa cum aveau ei în şopronul vasluian în care au crescut împreună cu cei 14 fraţi ai lor.

Acomodarea moldovenilor e finală în momentul în care ies în faţa blocului şi scriu cu var pe asfalt ”Rezervat BZ-04-MLD”, apoi se duc în Obor, unde îşi cumpără o undiţă, cu care se laudă că pescuiesc, dar de fapt agaţă alţi moldoveni veniţi pe gârlă la oraş.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
30 mai 2014 11:05

Alte articole

Vezi mai mult