Bucureşti, capitala rockerilor! După ce stau o zi la uscat, toate tricourile sunt negre

De la psihedelic şi progresiv până la post-death metal industrial, tot mai mulţi bucureşteni devin rockeri pur-sânge! Motivul principal, spun aceştia, e că oricum toate tricourile devin negre dacă le atârni la uscat în aerul năclăit al Capitalei.

În ultimii doi ani, peste 7000 de ansambluri vocal-instrumentale de rock au luat naştere în oraş din cauza misteriosului fenomen.

„Mie-mi convine, că oricum eram rocker bătrân. Tricourile albe sunt mai ieftine, le cumpăr aşa, le ţin pe balcon şi în câteva zile se fac negre tuci. Rămân cu mai mulţi bani pentru scule. Chiar ieri mi-am luat o chitară Fender roşie, care pe drumul spre casă a devenit o chitară Fender neagră”, povesteşte Şacalu, liderul formaţiei Snooper din cartierul Aviaţiei.

„Eu nu prea le aveam cu muzica asta, boss, mie-mi plăceau mai mult hausu’, manelele, astea. Dar ce să fac cu toate tricourile astea? Le speli, le pui pe sârmă şi le găseşti negre ca fundul iadului. Acum sunt basist într-o trupă de doom metal simfonic din Berceni”, spune Olivian Duşencu, şofer de taxi din Sectorul 4.

Scris de Vasile
13 ianuarie 2020 14:01
Citește mai mult despre: poluare

Alte articole

Vezi mai mult