Veste bună pentru bucureșteni! De pe 25 decembrie până pe 5 ianuarie atât mijloacele de transport în comun cât și hoții de buzunare vor avea program prelungit. Primăria a vrut astfel să răspundă nevoii cetățenilor de a ajunge în diverse zone din oraș, la ore înaintate, fără a se pierde din spiritul autohton.

buzdugan_morar_ratb.jpg Anunțul a fost făcut astăzi de primarul Sorin Oprescu, care a adăugat că acesta este un cadou pe care Primăria îl face cetățenilor, cu ocazia Crăciunului și a Anului Nou. “Bucureșteanul de rând nu se poate simți ca la el în oraș dacă în autobuz nu este și un hoț. Pe șoferi nu a fost greu să-i convingem, însă cu sindicatul hoților de pe RATB a fost mai greu, pentru că mulți dintre ei sunt plecați afară la muncă în perioada asta”, a explicat Oprescu.

Pentru a crește atractivitatea mersului cu autobuzul, Primăria a înființat și o tombolă pentru cei furați, unde zilnic se dau premii în bani, tricouri sau șepci. “Este nevoie doar de dovada reclamării furtului și persoana este automat înscrisă în concurs. Avem extrageri la fiecare oră”, s-a lăudat un reprezentant al Primăriei.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Laurentiu | Wednesday, 24.12.2014 17:58 Monden

National Cinematografic