București! De sărbători, RATB și hoții vor avea program prelungit

Veste bună pentru bucureșteni! De pe 25 decembrie până pe 5 ianuarie atât mijloacele de transport în comun cât și hoții de buzunare vor avea program prelungit. Primăria a vrut astfel să răspundă nevoii cetățenilor de a ajunge în diverse zone din oraș, la ore înaintate, fără a se pierde din spiritul autohton.

Anunțul a fost făcut astăzi de primarul Sorin Oprescu, care a adăugat că acesta este un cadou pe care Primăria îl face cetățenilor, cu ocazia Crăciunului și a Anului Nou. “Bucureșteanul de rând nu se poate simți ca la el în oraș dacă în autobuz nu este și un hoț. Pe șoferi nu a fost greu să-i convingem, însă cu sindicatul hoților de pe RATB a fost mai greu, pentru că mulți dintre ei sunt plecați afară la muncă în perioada asta”, a explicat Oprescu.

Pentru a crește atractivitatea mersului cu autobuzul, Primăria a înființat și o tombolă pentru cei furați, unde zilnic se dau premii în bani, tricouri sau șepci. “Este nevoie doar de dovada reclamării furtului și persoana este automat înscrisă în concurs. Avem extrageri la fiecare oră”, s-a lăudat un reprezentant al Primăriei.

Scris de TNR
24 decembrie 2014 15:12

Alte articole

Vezi mai mult